Često postavljena pitanja

Koje vrste odeće transportujete?

MILORD vrši prevoz odeće i odevnih predmeta kao što su radna odeća i uniforme, sportska odeća, odela, pantalone, farmerke, ženska odela, blejzeri, dukserice, džemperi,puloveri, jakne, bunde, majice kratkih rukava, kravate, džins, kupaći kostimi itd.

Da li pružate mogućnost praćenja kretanja robe?

S obzirom na to da je u tekstilnoj industriji vreme isporuke, odnosno tranzitno vreme, jedan od glavnih faktora, našim klijentima pružamo mogućnost da kretanje svoje robe prate putem satelitskog sistema, jer sva naša vozila poseduju GPS praćenje.

Na kojim relacijama vršite transport?

Radimo na teritoriji čitave Evrope, a najčešće organizujemo prevoz na relacijama Turska – Evropa – Turska, Turska – Engleska – Turska , Srbija – Evropa – Srbija, Srbija – Rusija – Srbija, Srbija – Engleska – Srbija, kao i transport na teritoriji celog Balkana.

Da li su Vaša vozila prilagođena transportu viseće konfekcije?

Sva vozila su specijalno namenjena za transport viseće konfekcije.

Zašto da izaberem MILORD za svoju selidbu u drugu državu?

Naši saradnici su vodeće kompanije koje se bave pakovanjem, skladištenjem i carinjenjem nameštaja i ostale robe na području Srbije, Makedonije, Bosne Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore, Turske i zato smo u mogućnosti da organizujemo i najzahtevnije selidbe u najkraćem mogućem roku.

Da li dobijamo garanciju da se naša roba prevozila pod odgovarajućom temperaturom?

Vozila zadovoljavaju sve standarde za prevoz robe pod kontrolisanim temperaturnim režimom u skladu sa dobrom distributivnom i dobrom higijenskom praksom, i poseduju termopisače koji beleže temperaturu u komori vozila tokom transporta koje klijentu dostavljamo kao dokaz.

Milord nam je odličan partner

Kao multinacionalna kompanija,uvek imamo visoke standarde logističkih usluga, koje pratimo i koje implementiramo na svakom novom tržištu.

Isto očekujemo od svojih partnera čije usluge koristimo.

Milord kompanija odgovara tom profilu, pokazavši svoju profesionalnost u pružanju usluga.

Orhan Sincar

Direktor – MARS logistics