FRIGO transport robe.

Frigo transport robe podrazumeva prevoz robe i dobara hladnjačama. U pitanju je, dakle, transport određene robe osetljive na temperaturne režime.

U tom smislu, prevoz robe hladnjačama predstavlja jedan od najkomplikovanijih vidova unutrašnjeg i međunarodnog transporta robe.

Transport robe hladnjačama ne odnosi se samo na prevoz kvarljivih prehrambenih namirnica. Tu takođe spadaju cveće i druge biljke, farmaceutski proizvodi, umetnički komadi, kao i vredne hemijske supstance. U svim ovim slučajevima, frigo prevoz robe nudi kontrolu željene temperature i zaštitu kvaliteta robe koja se prevozi.

Imajući u vidu osetljivost tereta i dobara koja se prevoze hladnjačama, frigo transport robe zahteva posebnu pažnju i rukovanje. Takođe, on iziskuje kontrolisane uslove i temperaturu prevoza.

Kompanija Milord, kao renomirana agencija za organizaciju prevoza robe, koristi najsavremenija frigo prevozna sredstva. Sva naša frigo vozila, različitih dimenzija i kontrukcija, specijalno su opremljena za transport robe na koju mogu uticati temperaturne okolnosti.

Takođe, svi naši frigo kamioni poseduju i posebno dizajnirane aparate i rashladne sisteme koji održavaju optimalnu temperaturu u utovarnom prostoru.

Naše iskusno i visokoobrazovano osoblje specijalno je obučeno za usluge preuzimanja, pakovanja, skladištenja, transporta i isporuke kvarljive i osetljive robe.

0
Vozila
0
Zadovoljnih klijenata
0
Naloga za transport
0
Pređenih Km godišnje

Kontaktirajte nas.

Ostale naše usluge.

Pogledaj sve usluge

Šleperski prevoz

Transport robe šleperima za celu Evropu, Tursku, Englesku, Rusiju…

Ekspresne isporuke

Ekspres transport robe iz Srbije i Turske ka Evropi i obratno

Prevoz tekstila

Uska specijalnost za široki asortiman