ŠLEPERSKI TRANSPORT

Transport robe šleperima za celu Evropu, Tursku, Englesku, Rusiju…

Prevoz robe punim šleperima je osnova svakog ozbiljnog proizvođača i distributera. Milord vrši prevoz i transport robe šleperima za celu Evropu i obratno.

 • Naši šleperi su opremljeni najboljom i najnovijom opremom za prevoz robe

 • Naše cene su pristupačne

 • Naši šleperi imaju instalirano satelitsko praćenje vozila

EKSPRESNE ISPORUKE

Ekspres transport robe iz Srbije i Turske ka Evropi i obratno

Zadnjih godna firma Milord se sve više fokusira na ekspres prevoz robe iz Srbije, Turske i Evrope. Ekspres transport robe iz Evrope za Srbiju i Tursku i obratno vrši se na dnevnom nivou.

 • Uštedite vreme i novac

 • Za ekspres transport robe iz Nemačke za Srbiju potrebno je 24 h

 • Za ekspres transport robe iz Turske za Nemačku/Holandiju/Dansku potrebno je 4 dana.

PREVOZ TEKSTILA

Uska specijalnost za široki asortiman

Prevoz tekstila je delatnost sa kojom smo započeli svoje preko dve decenije dugo poslovanje na tržištu međunarodnog transporta.

 • Milord vrši prevoz odeće i odevnih predmeta

 • Sva vozila su specijalno namenjena za transport viseće konfekcije.

 • Sva naša vozila poseduju GPS praćenje.

FRIGO TRANSPORTI

Apsolutno kontrolisani uslovi

Jedna od specijalnosti firme Milord je efikasan prevoz robe pod kontrolisanim temperaturnim režimom, kao što su lekovi, vakcine, biološki uzorci, farmaceutski proizvodi i hrana.

 • Milord poseduje sve potrebne dozvole, sertifikate i kalibracije za uređaje

 • Posedujemo termopisače koji beleže temperaturu u komori vozila tokom transporta

 • Bezbednost i kvalitet transporta su naš imperativ.

Vozni park sa preko 100 vozila

Prosečna starost voznog parka je 3 godine. Sva vozila zadovoljavaju stroge tehničke uslove EU u pogledu bezbednosti, u pogledu buke i emisije hemijskih gasova (zagađivača). Danas naš logistički park čini preko 100 najsavremenijih vozila iz različitih kategorija.

Kontaktirajte nas!
0
Vozila
0
Zadovoljnih klijenata
0
Naloga za transport
0
Pređenih Km godišnje

VREDNOSTI KOMPANIJE

Kvalitetna usluga

Usluga koju pružamo uvek je na najvišem nivou, zbog čega kompanija Milord postaje jedan od najprepoznatljivijih brednova, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Misija naše profesionalizovane agencije za organizaciju prevoza robe jeste da maksimalno olakšamo transport robe i dobara do željene destinacije. Razumevanjem potreba i zahteva naših agenata i partnera, sa kojima smo izgradili odlične odnose na temelju međusobnog poverenja, i izlazeći u susret svim očekivanjima naših klijenata, Milord stvorio je osnovu za zauzimanje liderske pozicije u Srbiji u oblasti prevoza robe.

Naši klijenti su naš prioritet, njihovo zadovoljstvo pruženom uslugom naša je obaveza i cilj. Klijenti su prepoznali naš kvalitet u:

 • Transportu robe
 • Međunarodnim selidbama
 • Carinskim procedurama
 • Usluga od vrata do vrata
 • Pakovanju i zaštiti robe u transportu
 • Briga o klijentima

Tehnologija u službi Logistike

Tehnologija svakim danom napreduje i sve više potvrđuje svoju prusutnost u svim oblicima u našem životu. Ostali smo u koraku sa novim tehnologijama koje smo implementirali u svakom ključnom procesu transporta robe, utovara i istovara, kao i GPS praćenja pošiljki. Posedujemo najsavremenija inovativna softverska rešenja koja nama, ali i našim klijentima, omogućavaju da prate status svoje pošiljke u bilo kom trenutku. Naši programi povećavaju efikasnost i tačnost transporta, optimizuju i automatizuju sve podatke u vezi sa utovarom, istovarom i skladištenjem robe i eliminišu mogućnost nastanka ljudskih grešaka. Iz istih razloga, poboljšava se korisničko iskustvo, a samim tim i zadovoljstvo svih naših klijenata.

Privrženost

Renomirana i međunarodno priznata kompanija Milord je, zahvaljujući višegodišnjem i kontinuiranom radu, uspela da stekne veliki broj zadovoljnih i lojalnih klijenata, čiji se broj povećava iz dana u dan. Svoj posao uvek obavljamo makismalno odgovorno i predano. Naša prednost se sastoji u tome što uvek istrajemo do kraja, kako bismo celokupnu proceduru transporta i drugih usluga obavili kako treba – uvek u dogovorenom roku. Dobar tim uvek završi posao na opšte zadovoljstvo klijenta. U svet transporta robe dobra organizacija je sinonim za dobru komunikaciju. Težimo konstantnom usavršavanju kvaliteta svih naših usluga uz potpunu posvećenost interesima i željama našim klijentima.

Zakažite razgovor o Vašim logističkim potrebama.

Na svaki zahtev klijenta odgovaramo u roku od 30 minuta.

Kontaktirajte nas
+381 63 615-615